top of page

Anders Forslund

Om mig

Organiserad och noggrann produktionsledare med gedigen ledarskapsförmåga och social kompetens. Kommer ursprungligen från It och installationsbranschen, har sedan tio år tillbaka klivit över till byggbranschen.

Leder och administrerar flera delentreprenader med inriktning mot framför allt ekonomi och tidplaner. Bistår Produktionschefer och Projektledare i det dagliga arbetet med samordning och logistikplanering för hela projekt. Har ofta ansvarsroll för arbetsmiljöarbeten, logistik och säkerhet för hela projekt, därav av också godkänt bas-p/u utbildning.

Pågående projekt:

Katarinahuset, Slussen

 

 

Tidigare erfarenheter och kunskaper utgör en värdefull tillgång i min nuvarande arbetsroll. Min kompetens säkerhetsställer att jag kan navigera och bidra till de utmaningar som kommer i ett projekt på ett framgångsrikt sätt, att de arbete jag utför har hög prestanda och ger mycket goda resultat.

Som en individ med goda ledarskapsförmågor är jag skicklig på att motivera och vägleda andra för att nå gemensamma mål. Är organiserad och effektiv, vilket gör det möjligt för mig att strukturera arbetsuppgifter på ett som främjar produktivitet och målinriktad verksamhet.

Några projekt som jag varit delaktig i:

Några projekt som jag varit delaktig i:

 

· Grow Hotel, Solna

· Grow kontor, Solna

· Katarinahuset, Stockholm

_DSC9081_01.JPG
bottom of page